Meteler İlkokulu
METELER MAH. AŞAĞIMETELER KÜME EVLERİ NETELER ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 18 BİRECİK / ŞANLIURFA

VİZYON

“Beklentilerin en iyi şekilde karşılandığı, başarılarıyla bölgede ses getiren inandığı temel ahlaki ve toplumsal değer yargılarını esas alarak çalışan ve bir sonraki günü dünden daha iyi olan bir okul olmak.”

MİSYON

Milli Eğitimin gereği olarak Meteler İlkokulu’nda temel eğitimlerini alan öğrencilerimizi, akılcı, hoşgörülü ve mükemmel oluşturucu düşünmeyi bilen, çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, iyi bir insan ve ahlaklı bir vatandaş olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Ikili eğitim yapılmaktadır

Ikili eğitim yapılmaktadır

07.30-05.00

Soba ve klima

Servis bulunmamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

Birecik İlçesine 8 Km uzaklıkta Şanlıurfa iline 86 km uzaklıktadır.

Meteler köyü 40 haneli olmakla birlikte köyde ikamet eden sayısı oldukça azdır.

Diğer Hususlar

Okul merkez binasında sadece ilkokul sınıfları birleştiilmiş sınıf eğitimi görmekteler. Anasınıfı iki tane olup birisi köy içinde 500 m ilerde diğeri birecik barajı içerisinde 2 km ilerdedir.